Book en aftale

Alle henvendelser besvares indenfor et døgn. Send gerne en SMS med tlf. nr så ringer jeg op hurtigst muligt.

Kontakt info

Send en SMS 24/7

Kalendere og arbejdstider kan være svære at få til at passe. Uden for normal telefontid, kan du altid skrive en kort besked på SMS. Så besvarer jeg den så snart det er muligt.

7517 Comstock Ln, Darien, IL, 60561

(630) 663-1232, (865) 767-2927

Tag det første skridt idag

Ofte stillede spørgsmål

Et stresscoachings forløb hos mig tilpasses dit behov og udfra de fysiske og mentale ressourcer du har til rådighed. Et forløb strækker sig oftest over 6- 8 sessioner. Først skal vi gøre en indsats for at få dig afstresset, og efterfølgende skal du lære at bliver mere bevidst om din krop og dens reaktioner, så du fremover bedre kan mærke dine stresssignaler og symptomer, så du kan handle udfra dem. Når vi er kommet godt i gang med din proces vil vi bla. arbejde med øget fokus på planlægning, prioriteringer, vaner, rutiner og adfærd. Alt sammen til gavn for dig og din krop.

Det er så dejligt at du er kommet ovenpå igen. Hvad enten du har fået proffesionel hjælp eller du ved selvhjælp er kommet ovenpå, så skal du lære at opdage og håndtere dine stresssignaler, så du ikke får et tilbagefald. Det kan jeg hjælpe med.

Det er fuldstændig op til dig. Jeg kommer gerne forbi dig, din arbejdsplads etc. hvis der er behov for det. Du er også mere end velkommen til at komme hjem til mig.

Der er lavet undersøgelser der viser at problemfokuseret terapi (stress coaching) er 3,8 gange mere effektivt end almindelig kognitiv terapi (psykolog) når det gælder om at komme tilbage til arbejdet på fuld tid. Og det er 11,7 gange så effektivt for personer der øger arbejdstiden gradvist (for dem der ”arbejder lidt” mens de er stressramt) eller for dem der vender tilbage på deltid. Det er denne form for stresscoaching jeg tilbyder.

–        Kilde: Forebyg Stress- Omstress.dk

Nej, som udgangspunkt kan alle få noget ud af coaching, også selvom du umiddelbart ikke har noget fastlagt ”Mål”. Vi kan sammen finde ud af på hvilket område du kan blive en bedre udgave af dig selv – Det kræver blot at du er nysgerrig på dig selv.

Nej, som udgangspunkt binder du dig ikke til noget som helst. Det er klart at jo længere tid vi har til at arbejde og udforske dig og dit liv, jo bedre indblik får du i dig selv. Men du kan altid stoppe.

Ja vi finder en løsning – det skal i hvert fald ikke være det der holder dig tilbage til at blive en bedre udgave af dig selv.

For det første er du ikke syg som sådan, du er måske blot i voldsom hormonel ubalance (dette gælder også mænd). Selvom du ikke er røget helt ude over kanten, men har nogle symptomer på stress så vil jeg garantere dig for at du vil få et stort udbytte af coaching. Coaching kan sagtens bruges forebyggende, og stress kan tages i opløbet, hvis man er bevidst om at man er ved at nå dertil.